Резервации

Промени относно реда за резервации за лечение и рехабилитация в „СБР – ВИТА“ ЕООД – Велинград и „СБР – ВИТА“ ЕООД – клон Поморие за контингента на МО, СППМО и БА от 2024 година.

УВАЖАЕМИ ПАЦИЕНТИ,

С цел по-добрата възможност за планиране приема на пациенти, резервациите в „СБР – ВИТА“ ЕООД се правят два месеца преди датата на настаняване.

Начини за резервации:

  1. Единственият начин за резервация е по телефона!

Всеки работен ден от 7,30 до 16.00 часа на телефони:

0884 09 83 35, 0888 97 52 30

Забележка: в почивни дни и извън посочените по-горе часове телефоните не са активни!

  1. На e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – при невъзможност да се свържете по телефона, се изпраща само запитване за уточняване на възможност за прием.

В него се посочват:

  • имена на желаещите да проведат лечение;
  • начин на прием – по Здравна каса, по НОИ, или на свободен прием;
  • желан период;
  • телефон за контакти!

Изпратените по електронна поща запитвания НЕ СА РЕЗЕРВАЦИЯ! Запитванията за прием се разглежда от сектор „Резервации”.  Наш служител се свързва с пациентите за уточняване възможностите за прием на желаната от Вас дата, или при невъзможност, се предлага най-близката свободна дата.

Забележка: Резервация имате само ако сте говорили лично със служител от сектор „Резервации“, който Ви е дал съответната дата за планов прием!

  1. На място в „СБР – ВИТА“ ЕООД – Велинград, ул. „Пушкин“ №2, първи етаж, стая №104.

Окончателното потвърждение  на направената резервация се прави 1 /един месец/ преди уточнената и резервирана дата САМО на посочените телефони!

Ако няма направено потвърждение по телефон, резервацията СЕ АНУЛИРА!!!

Горе