РЕЗЕРВАЦИИ

"Специализирана болница за рехабилитация-ВИТА" ЕООД приема пациенти за лечение, рехабилитация и профилактика от цялата страна и чужбина без ограничение. Необходимо условие за постъпване на хронично болни пациенти е медицински талон-направление от лекуващия лекар с изяснена диагноза.


Желаещите да проведат профилактично престой и почивка представят само лични документи.

Няма ограничения за престоя.

Всички пациенти, които са контингент на МО (кадрови военнослужещи, граждански лица в МО, офицери и сержанти от резерва, както и членовете на техните семейства) ползват преференции:
– Заплащат 50% от стойността на нощувките;
– Ползват безплатни медицински процедури.

В “Специализирана болница за рехабилитация-ВИТА”-ЕООД се приемат за лечение и рехабилитация и ветерани от Отечествената война, военнопострадали, както и военно-инвалиди в неактивните сезони (от септември до май), съгласно действащите закони, като заплащат 25% от реалните разходи за тяхното лечение.

Резервациите за постъпване на пациенти в "Специализирана болница за рехабилитация-ВИТА" ЕООД се приемат лично от пациентите, в медицинска регистратура три месеца преди датата на постъпване.

Окончателно потвърждаване – до 15 дни от датата на постъпване. При липса на потвърждение – резервацията отпада.

Контакти:

Велинград 4600
ул. “Пушкин” 2
тел: 0884 09 83 35, 0888 97 52 30
e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
URL: http: www.vita-velingrad.com

Петнадесет дни преди датата на приема, всички пациенти са длъжни да потвърдят предварителната си резервация и да направят окончателна резервация за своя прием. Тези, които не потвърдят това, отпадат от резервационната система.

За резервации, моля попълнете  формата за контакт

 

Горе